Onze modellen

Welke modellen produceren wij?

Lausanne bank

Lausanne

De verfijning van dit model zit hem met name in de armleuning welke op een subtiele wijze uitloopt. De zitmeubelen Lausanne zijn tijdloze en toegankelijke design zitmeubelen. Dit model is verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.

Meer info
Monza bank

Monza

De Monza onderscheidt zich door zijn vormgeving en details. De dubbelgevouwen armleuning is een ware eye-catcher. Dit detail is ook doorgetrokken naar de rug. De Monza heeft een actief comfort en zijn beschikbaar in diverse leer- & stofsoorten.

Meer info
Bern bank

Bern

Deze compleet in Nederland gefabriceerde zitbank biedt vele maatwerkopties, dit maakt de bank verrassend veelzijdig. De banken, fauteuils en eetkamerfauteuils van Bern zijn verkrijgbaar in vele leersoorten en stoffen.

Meer info
Geneve bank

Geneve

Heldere lijnen en tijdloos design kenmerken de banken en fauteuils uit de collectie van Geneve. Bij dit toegankelijke model heb je ook nog eens de keuze uit vele maatwerkopties en stof- & leersoorten. Kortom de zitmeubelen van Geneve zijn hoogwaardige allemansvrienden.

Meer info
Lima bank

Lima

De nieuwste bank in de lijn van Marico Mulders. De Lima kenmerkt zich door zijn grote flexibiliteit. Zo is er een ruime keuze uit maatwerkopties en stof- & leersoorten. Verder onderscheid de Lima zich door zijn "pootloze" design. De poten van dit model zijn namelijk verwerkt in de doorlopende armleuningen.

Meer info
Tekening van een bank

Maatwerk

Ben jij benieuwd welke maatwerk mogelijkheden wij allemaal bieden?

Meer info

Copyright Te Boekhorst 2024